Saturday, 16 July 2011

eVerLaStinG FriEndShip

hari ni aku touching sikit... bersedia...
aku agak sensitive bab friendship ni...
bagi aku kawan merupakan pengubat dan penawar...tanpe kawan hidup tak fun...
aku sayang sangat dengan semua kawan aku...aku tak pernah lupa kat sape-sape yang baik dengan aku
so,aku nak ambik kesempatan ni untuk berterima kasih kat semua kawan aku...

                                              

tak kira kawan lame, kawan baru semuanye berharga...
ingatlah aku sentiasa hargai perhubungan yang terbina...


aku harap korang pon dapat hargai sahabat korang...
sahabat itu lebih berharga daripada duit...

kepada sahabat,
thanz for being there when i need you...
thanz for making me laugh...
thanz for making me cry...
thanz for time you spend with me...

kepade kawan-kawan yang dah lame tak jumpe, aku rindu kat korang
aku tak akan lupe korang...

6 comments:

aiman fanboy k-pop said...

errrmmm.......susah nak cari kawan yg betul2 kawan kan?

navi fantasy said...

tapi bila dah dpt kawan tu janganlah kite sia-siakan ...

sabella mohamad said...

hiduo tak bermakna tanpa kawan kan ?
hee

dayangkueffazulaikha said...

Friendship never last ^_^

navi fantasy said...

true...hidup tak bermakna tanpe kawan & friendship never last...

amir aizat said...

kawan jgn jadi lawan okay.